Winkelen

Winkelen
Etos van Twillert
Etos van Twillert is een gecertificeerde drogisterij en parfumerie in het bruisende winkelcentrum van Bunschoten-Spakenburg. 
06/03/2015 - 31/12/2018
Landwinkel® & Schenkerij De Kastanjeboom
Buurtschap Zevenhuizen, Laakzone, in het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland, ligt het multifunctionele landbouw bedrijf “De Kastanjeboom”, van John en Marijke van Middelaar en hun drie kinderen.
Rogeab
Rogeab maakt van uw boeket bloemen, bloemstuk of cadeau een mooi geschenk. 
Slijterij Henk Peter
Op een zichtlocatie aan de Zuidwenk heeft slijterij en wijnhandel Henk Peter de Graaf een prachtig onderkomen van 300 m2.
CHO & CO
Een winkel met huiskamergevoel Midden in het gezellige dorpscentrum van Bunschoten-Spakenburg, vlakbij de oude haven is CHO&CO gevestigd. CHO&CO is een warm en gezellig winkeltje vol verrassingen, eigenlijk één grote...
Bakkerij Klaas Hartog
Warme Bakker Klaas Hartog is een jong en dynamisch bedrijf. Dagelijks beginnen onze vakmensen ’s nachts met het bereiden van het lekkerste brood, banket en Spakenburgse specialiteiten. 
Bruna Bunschoten
Bruna Van de Geest is dé lokale boekwinkel van Bunschoten-Spakenburg, wij onderscheiden ons door ons uitgebreide assortiment en vakkennis.
Atelier de 2e Droom
Atelier de 2e Droom, de leukste winkel van Spakenburg en omstreken! Ruim 150 m² vintage en brocante, bloemen en planten.  
Gerrie's Haarmode
Gerrie's Haarmode is al 24 jaar een begrip in Bunschoten-Spakenburg. Gevestigd naast de Oude Haven heeft u vanuit de kappersstoel uitzicht op het mooiste plekje van het dorp. 
Kanjers
U bent van harte welkom in onze stijlvolle en gezellige winkel KANJERS, in het centrum naast de Oude Haven, waar kinderkleding onze passie is.