Eten en drinken VVV Bunschoten Spakenburg

Eemlandhoeve
De Eemlandhoeve is een plek waar je kunt genieten van het boerenleven en de rust van het platteland. Boer Jan en boerin Maaike delen hun passie voor de natuur en gezond, biologisch voedsel graag met hun bezoekers, of het nu vergadergroepen zijn,...
de Wieken

Wieken is de brasserie bij Korenmolen De Hoop in Bunschoten, de nieuw gebouwde molen die recent in werking is gesteld.

Brasserie Wieken heeft daardoor een prachtige en unieke locatie, aan de oude Stadsweides van Bunschoten met...

The Smokehouse
The Smokehouse is gespecialiseerd in grillen met een echte 'Spaanse' Josper houtskoolgrill. Hierbij blijven smaken en sappen van vlees, vis en groenten behouden en krijgen de zo herkenbare en heerlijke grillsmaak.
Zuiderzoet
Beleving. Daar draait het om in de eigentijdse brasserie Zuiderzoet. Kom eten en drinken met uitzicht op het kabbelende water van het Eemmeer. 
Bergzicht
Pannenkoekenhuis Bergzicht, gelegen aan de N227, de doorgaande weg van Amersfoort naar Maarn/Doorn, wat vroeger beter bekend was onder de naam “Aart Jansen”, is al jaren een begrip in de omgeving.  
Restaurant De Mandemaaker
Restaurant De Mandemaaker kijkt uit op de historische haven van Spakenburg en is natuurlijk dé uitgelezen plek voor het genieten van verse visspecialiteiten. Maar u kunt hier ook terecht voor diverse vleesgerechten, wild en gevogelte.
Bowling- en Partycentrum Overhees
Omlijst je het bowlen liever met een etentje, een drankje, een feestje of een bedrijfsevenement? 
Slijterij Henk Peter
Op een zichtlocatie aan de Zuidwenk heeft slijterij en wijnhandel Henk Peter de Graaf een prachtig onderkomen van 300 m2.
CHO & CO
Een winkel met huiskamergevoel Midden in het gezellige dorpscentrum van Bunschoten-Spakenburg, vlakbij de oude haven is CHO&CO gevestigd. CHO&CO is een warm en gezellig winkeltje vol verrassingen, eigenlijk één grote...
Bakkerij Klaas Hartog
Warme Bakker Klaas Hartog is een jong en dynamisch bedrijf. Dagelijks beginnen onze vakmensen ’s nachts met het bereiden van het lekkerste brood, banket en Spakenburgse specialiteiten.