Eten en drinken VVV Bunschoten Spakenburg

de Wieken

Wieken is de brasserie bij Korenmolen De Hoop in Bunschoten, de nieuw gebouwde molen die recent in werking is gesteld.

Brasserie Wieken heeft daardoor een prachtige en unieke locatie, aan de oude Stadsweides van Bunschoten met...

Zuiderzoet
Beleving. Daar draait het om in de eigentijdse brasserie Zuiderzoet. Kom eten en drinken met uitzicht op het kabbelende water van het Eemmeer. 
Bergzicht
Pannenkoekenhuis Bergzicht, gelegen aan de N227, de doorgaande weg van Amersfoort naar Maarn/Doorn, wat vroeger beter bekend was onder de naam “Aart Jansen”, is al jaren een begrip in de omgeving.  
Restaurant De Mandemaaker
Restaurant De Mandemaaker kijkt uit op de historische haven van Spakenburg en is natuurlijk dé uitgelezen plek voor het genieten van verse visspecialiteiten. Maar u kunt hier ook terecht voor diverse vleesgerechten, wild en gevogelte.
Bowling- en Partycentrum Overhees
Omlijst je het bowlen liever met een etentje, een drankje, een feestje of een bedrijfsevenement? 
De Kooi restaurant
Eten, feesten en loungen
Spui76
Spui76 is een restaurant met een warme huiselijke sfeer, eigentijds interieur, open keuken waar klassieke gerechten met een eigentijdse twist worden geserveerd.
Antonio's Eethuys
Bij dit sfeervolle restaurant aan het Spuiplein kan je terecht voor een heerlijk diner maar ook voor een lekker hapje om af te halen.
Papá Miguel Wijn en Tapasbar
Midden in het oude centrum van Spakenburg aan het Spuiplein kan je mediterraans genieten. In de gezellige wijn- en tapasbar wordt je verwelkomt met Spaanse klanken. Buiten op het overdekte en verwarmde terras kan je zomer en winter heerlijk zitten.