Overnachten VVV Bunschoten Spakenburg

BB Spakenburg
Dit Bed & Breakfast adres heeft op de 2e verdieping 2 slaapkamers, verbonden met een deur. Een daarvan heeft een slaapbank en de ander een 2 persoonsbed met eigen douche en toilet, TV en internet. Zoover award in 2012, 2013 en...
24/04/2014 - 31/12/2017
Vissershuisje
Op loopafstand van het gezellige centrum en de museum haven. Eigen entree, eigen badkamer, eigen keukentje met koelkast en magnetron, eigen parkeerplaats, TV en internet.  
19/06/2014 - 31/12/2018
Holiday in Spakenburg
De twee vakantiewoningen staan in het oudste gedeelte van Spakenburg. Op nog geen 500 meter van de huizen vind u winkels, terrasjes en de historische haven.
Eemlandhoeve
De Eemlandhoeve is een plek waar je kunt genieten van het boerenleven en de rust van het platteland. Boer Jan en boerin Maaike delen hun passie voor de natuur en gezond, biologisch voedsel graag met hun bezoekers, of het nu vergadergroepen zijn,...
Nieuwe haven
De Nieuwe Haven is een zijarm van de Oude Haven, door de huisjes op de Havendijk onzichtbaar vanuit het dorpscentrum, maar toch heel dichtbij en minstens zo gezellig.
Museumhaven Spakenburg
De Oude Haven bestaat al net zo lang als Spakenburg, dat rond de 13e eeuw gevormd werd. Oorspronkelijk was de haven bestemd als ligplaats voor de schepen van de Zuiderzeevissers.
De Eemhof
Op Jachthaven Marina De Eemhof is van alles te beleven. 
Gemeentehuis

Dorpsstraat 90, 3751 ES Bunschoten-Spakenburg 
Tel: 033-2987100 
Website: www.hotelbun.nl  E-mail adres: ...

Wijdland
In Spakenburg en daar tegenover zijn 3 bungalowparken te vinden met voor ieder wat wils. Gezinnen met kinderen maar ook stellen kunnen vast en zeker een locatie vinden naar wens.
Duynparc Soest
Vorstelijk recreëren op hoog niveau met de Soester Duinen als achtertuin en om de hoek het Bosbad en Dierenpark Amersfoort.